SkipToMainContent

Norton Security Premium

+ MAKSUTON Norton Secure VPN*

Voit suojata jopa 10 laitetta viruksilta ja kiristysohjelmilta JA salata julkisissa Wi-Fi-verkoissa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot.

Edut:

 • Suojaa jopa 10 PC- ja Mac®-tietokonetta sekä Android™- ja iOS-laitetta yhdellä tilauksella
 • Tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen nykyisiltä ja tulevilta haittaohjelmilta, mukaan luettuina haittaohjelmat ja virukset
 • Kehittynyt tietoturva auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ja raha-asioita koskevia tietoja verkossa
 • AV-TEST Award -palkinto parhaasta suojauksesta.1
 • 100 %Virus Protection Promise -lupaus: Nortonin asiantuntija auttaa tilaushetkestä alkaen välttämään kaikki virukset laitteillasi tai saat rahasi takaisin!2
 • Palkittu tekniikka varoittaa riskialttiista Android-sovelluksista ennen lataamista1
 • Tarjoaa 25 Gt tilaa automaattista verkkovarmuuskopiointia varten ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kiintolevyn hajoamisen ja kiristysohjelmien aiheuttamaa tiedon menetystä vastaan‡‡
 • Sisältää työkalut, joiden avulla lapset voivat tutkia internetiä turvallisesti
 • 1 vuosi
 • 2 vuotta
94,90 €
69,90 €
26 % ALENNUS

Näytetty hinta on ensimmäisen vuoden hinta.
Katso tilaustiedot alta.*

Kymmenen laitetta
189,90 €
179,90 €
5 % ALENNUS

Näytetty hinta on ensimmäisten kahden vuoden hinta.
Katso tilaustiedot alta.*

Kymmenen laitetta
134,89 €
79,90 €
40% ALENNUS
Näytetty hinta on ensimmäisen vuoden hinta.
Katso tilaustiedot alta.*
 
Norton Security Premium tarjoaa 1 vuoden suojauksen jopa 10 laitteelle
Norton Secure VPN tarjoaa 1 vuoden suojauksen 1 laitteelle


 

Norton Security Premium
+ MAKSUTON Norton Secure VPN*

Nauti paremmasta suojasta kotona ja reissussa

Norton Security suojaa laitteesi ja niillä olevat tiedot. Norton Secure VPN salaa tiedot, joita lähetät ja vastaanotat julkisia Wi-Fi-verkkoja käyttäessäsi.

Nyt voit maksaa laskut, katsoa sähköpostit ja käyttää sosiaalista mediaa kahvilassa, lentokentällä tai hotellissa luottaen siihen, että arkaluonteisimmat tietosi ovat turvassa uteliailta katseilta.

Me tunnistamme, analysoimme ja torjumme enemmän verkkouhkia kuin koskaan ennen.Kuinka kauan kestää, ennen kuin upouuteen tietokoneeseesi pesiytyy haittaohjelmia? Jos käytät ilmaista tai huonoa tietoturvaohjelmistoa, ei välttämättä kauaa.

Kyberrikolliset ovat entistä kehittyneempiä ja käyttävät apunaan monenlaisia työkaluja päästäkseen käsiksi tietoihisi. Muilla tietoturvatuotteilla ei välttämättä ole takanaan vaadittavia resursseja, jotta ne voisivat pysytellä mukana uusien uhkien kehityksessä.

Norton-tuotteilla kuitenkin on. Kun uhkat muuttuvat yhä vaarallisemmiksi, meidän tuotteemme paranevat entisestään. Tietoturva-asiantuntijoiden tiimimme analysoivat jatkuvasti uusia uhkia ja keksivät tapoja suojata laitteesi niiltä.

Enemmän PC Magazine Editors’ Choice Award -palkintoja kuin millään muulla tietoturvayrityksellä

PC Magazine Editors’ Choice Award julkaistu luvalla. © 2018 Ziff Davis, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. 39. ykkössija vuonna 2017.

Keskitymme ainoastaan tietoturvaan ja kuulumme maailman arvostetuimpiin tietoturvapalveluiden tarjoajiin.Tietoturvaan keskittyminen ja asiantuntemuksemme hyödyttää asiakkaitamme. Norton-tuotteet suoriutuvat johdonmukaisesti kilpailijoitaan paremmin monissa riippumattomissa vertailuissa, eikä mikään muu valmistaja ole voittanut tuotteillaan vuotuista PC Magazine Editors’ Choice Award -palkintoa yhtä usein kuin Norton – 39 kertaa.1

Mitä etua tästä on sinulle? Kun ostat Norton Security -tuotteen, saat yhden markkinoiden parhaista tietoturvatuotteista. Yksinkertaista!

Nortonin suojauslupaus, johon voit luottaaUskomme kykyymme suojata laitteitasi niin vakaasti, että annamme tuotteen mukana 100% Virus Protection Promise -lupauksen: tilaushetkestä alkaen Nortonin asiantuntija auttaa välttämään kaikki virukset laitteillasi tai saat rahasi takaisin2.

Monen laitteen ja monen käyttöjärjestelmän tietoturvamme auttaa pitämään tietosi turvassa kaikkialla.Mitä paremmat yhteydet sinulla on ja mitä enemmän henkilökohtaisia tietoja säilytät, sitä paremman tietoturvan tarvitset. Katsotko videoita tai teetkö ostoksia tabletillasi? Maksatko laskuja tai tarkistatko saldosi älypuhelimella? Henkilökohtaisia tietojasi on monessa paikassa. Pidä ne salassa kaikkialla.

Norton Security on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettien suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä: Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS-järjestelmässä – sekä Windows 10:ssä.

Lisäksi vain Norton osaa varoittaa sinua, jos Android-sovellus, jota olet lataamassa, vaikuttaa kohtuuttomasti akun kestoon tai sisältää tietoturva-aukkoja tai haittaohjelmia – jo ennen kuin olet asentanut sen Google Play -sivustolta.

Teemme tärkeiden tietojen varmuuskopioinnista helppoa.Suojaa tärkeät tiedostosi ja asiakirjasi kiintolevyvirheiltä ja kiristysohjelmilta. Etsimme PC:ltä automaattisesti valokuvat, musiikin, elokuvat ja asiakirjat, jotka haluat varmuuskopioida, ja tallennamme ne turvallisesti pilvipalveluun. 25 Gt tallennustilaa ja mahdollisuus lisätä tilaa suhteutettuun hintaan tekee varmuuskopioinnista helpompaa kuin koskaan.

Autamme suojaamaan lapsiasi verkossa, jotta he voivat surffata turvallisesti.Lasten suojaaminen verkossa ei tarkoita välttämättä heidän vapautensa loppumista. Se voi olla alku avoimelle keskustelulle turvallisista ja fiksuista verkon käyttötavoista.

Otimme mukaan kaikki Norton Family Premier -ohjelmiston kehittyneet ominaisuudet, jotta surffaaminen käy turvallisesti, lapset eivät jaa liikaa tietoja verkossa eivätkä vietä ylettömästi aikaa laitteillaan. Helppokäyttöiset työkalut näyttävät yhteenvedon lastesi verkkotoimista tai varoittavat sinua sähköpostitse, jotta tiedät, milloin on aika ottaa pelisäännöt puheeksi.

JärjestelmävaatimuksetNorton Security kattaa PC- ja Mac-tietokoneet sekä Android-, iPad- ja iPhone-laitteet. Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa käyttöympäristöissä.

Norton AntiVirus Basic suojaa yhden PC-tietokoneen.


Windows-käyttöjärjestelmät

 • Kaikki Windows 10 -versiot Windows 10 S:ää lukuun ottamatta. Windows 10 for Mobile -versiota ei tueta.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Kaikki suojaustoiminnot eivät ole saatavilla Windows 8:n aloitusnäytön selainsovelluksiin
 • Microsoft Windows 7 (kaikki versiot), joissa on Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi
 • Microsoft Windows Vista (kaikki versiot), joissa on Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi. Uusia ominaisuuksia ei enää tueta Windows Vista -käyttöjärjestelmässä. Password Manager -selainlaajennusta ei enää tueta Windows Vista -käyttöjärjestelmässä.
 • Microsoft Windows XP (32-bittinen) Home/Professional ja Service Pack 3 (SP 3) tai uudempi. Uusia ominaisuuksia ei enää tueta Windows XP -käyttöjärjestelmässä. Password Manager -selainlaajennusta ei enää tueta Windows XP -käyttöjärjestelmässä.

Mac-käyttöjärjestelmät

 • Uusin Mac OS ja kaksi sitä edeltävää versiota
 • Norton Familyn ja Norton Family Premierin ominaisuuksia ei tueta.

Android-käyttöjärjestelmät

 • Android 4.0.3 tai uudempi. Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu.
 • Android 4 tai sitä uudempi versio vaaditaan Norton Family Premier -ohjelmiston Android-sovelluksen käyttöä varten.

Google Play -sovellusten automaattista tarkistusta tuetaan Android 4.0 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa paitsi Samsungin valmistamilla laitteilla. Tuki koskee Samsung-laitteita, joissa on Android 4.2 tai uudempi Aikaisemmissa Android-versioissa on käytettävä Google Play -palvelun jakamistoimintoa Google Play -palvelun sovellusten tarkistamiseksi.


iOS-käyttöjärjestelmät

 • iPhone- tai iPad-laitteet, joissa Apple iOS -käyttöjärjestelmän uusin versio tai kaksi sitä edeltävää versiota


Saatavissa Windows- ja Mac-tietokoneille sekä iOS- ja Android-laitteille:

Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -palvelua voidaan käyttää määrätyllä laitemäärällä rajattomasti tilauskauden aikana.

Windows-käyttöjärjestelmät

 • Microsoft Windows 10 (kaikki versiot)
 • Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)
 • Microsoft Windows 7 (kaikki versiot), jossa on vähintään Service Pack 1 (SP 1)
 • 150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac-käyttöjärjestelmät

 • Mac OS X 10.10.x tai uudempi
 • 150 Mt vapaata kiintolevytilaa 

Android-käyttöjärjestelmät

 • Android-laitteet, joissa käyttöjärjestelmänä vähintään Android 4.4

iOS-käyttöjärjestelmät

 • iPhone- tai iPad-laitteet (Apple iOS -käyttöjärjestelmän uusin versio ja kaksi sitä edeltävää versiota)

Tutustumispakettitarjous ensimmäiselle tilausvuodelle: Norton Security Premium tarjoaa 1 vuoden suojauksen 10 laitteelle. Norton Secure VPN tarjoaa 1 vuoden suojauksen 1 laitteelle.

Kun lisäät Norton Secure VPN -sovelluksen tilaukseesi, Norton Secure VPN yhdistetään valitsemaasi Norton-tilaukseen. Molemmat uusitaan vuosittain samaan aikaan ja laskutetaan paketin voimassa olevaan vuotuiseen uusimishintaan, joka näytetään täällä. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen sähköpostitse. Voit peruuttaa tilauksen osoitteessa my.norton.com tai ottamalla yhteyttä Norton-tukeen. Jos Norton Secure VPN -tilaus peruutetaan, valittu Norton-tilaus jää voimaan, ja se uusitaan voimassa olevaan vuotuiseen uusimishintaan. Jos valittu Norton-tilaus peruutetaan, Norton Secure VPN peruutetaan automaattisesti. Lisätietoja on Nortonin palautuskäytännössä.

*Tärkeitä tilaus-, hinnoittelu- ja tarjoustietoja:

 • Tilauksesi alkaa, kun ostos on suoritettu loppuun (muussa tapauksessa tilaus alkaa, kun maksu on vastaanotettu). Suojaus edellyttää, että tuote ladataan ja asennetaan kullekin laitteelle tai että rekisteröinti suoritetaan.
 • Kun tilaat tuotteen, ostat toistuvan tilauksen, joka uusitaan ensimmäisen tilauskauden jälkeen automaattisesti.
 • Tänään ilmoitettu hinta on voimassa ensimmäisen tilauskauden ajan. Sen jälkeen tilauksesi laskutetaan voimassa olevaan vuosittaiseen tai kuukausittaiseen uusimishintaan, joka on ilmoitettu täällä. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen sähköpostitse.
 • Voit peruuttaa tilauksesi osoitteessa my.norton.com tai ottamalla yhteyttä jäsen- ja tukipalveluihin. Lisätietoja on Palautuskäytännössä.
 • Norton-tilaus saattaa kattaa tuote-, palvelu- ja suojauspäivitykset tai -ominaisuudet, joita voidaan lisätä, muokata tai poistaa edellyttäen, että asiakassopimus on hyväksytty.
 • Tilaukseesi kuuluvat tuetut laitteet ovat vain henkilökohtaiseen tai kotikäyttöön. Ei kaupalliseen käyttöön. Jos laitteen lisäämisessä on ongelmia, ota yhteyttä jäsen- ja tukipalveluihin.

Symantec kunnioittaa yksityisyyttäsi ja sitoutuu suojaamaan henkilötietojasi. Lisätietoja on osoitteessa www.symantec.com/privacy.

2 Virus Protection Promise: -lupaus: Virus Protection Promise -lupaus edellyttää, että sinulla on siihen oikeuttava Norton-tilaus ja olet ostanut, uudistanut tai päivittänyt Norton-tilauksesi suoraan Symantecilta, jollei tuotteesi ole Norton Small Business, tai että olet aktivoinut Symantecin Automatic Renewal -toiminnon. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada hyvityksen kuluvan Norton-tilauskauden todellisesta maksetusta hinnasta. Jos ostat Norton-paketin (lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen sekä jonkin muun Norton-tuotteen), hyvitys koskee ainoastaan lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Jos pakettiostoksesi sisältää lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen sekä jonkin muun kuin Norton-tuotteen, hyvitys koskee ainoastaan lupaukseen oikeuttavan Norton-tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske viruksista aiheutuneita mahdollisia vahinkoja. Osoitteessa Norton.com/guarantee on lisätietoja lupaukseen oikeuttavista Norton-tilauksista.

Norton Familyn ja Norton Family Premierin ominaisuuksia ei tueta Mac-käyttöjärjestelmässä.

‡‡ Edellyttää, että laitteellasi on internet-/dataliittymä ja että laite on käytössä.

Copyright © 2019 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Checkmark-logo, Norton, Norton by Symantec, LifeLock ja LockMan-logo ovat Symantec Corporationin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Firefox on Mozilla Foundation -yhtiön tavaramerkki. Android, Google Chrome, Google Play ja Google Play -logo ovat Google, LLC:n tavaramerkkejä. Mac, iPhone, iPad, Apple ja Apple-logo ovat Apple Inc. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Microsoft ja Windows-logo ovat Microsoft Corporation -yhtiön tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Android-robotti on toisinnettu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta teoksesta ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -sopimuksen ehtojen mukaan. Muut tuotemerkit voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Norton Security Premium sisältää
Virus Protection Promise -lupauksen

Virukset ja haittaohjelmat saattavat käyttää yksityisiä ja henkilökohtaisia tietojasi tietämättäsi. Olemme niin varmoja suojauksestamme, että tilaushetkestä alkaen Nortonin asiantuntija auttaa välttämään kaikki virukset laitteillasi tai saat rahasi takaisin!2

Norton Security Premium

 • 1 vuosi
 • 2 vuotta
94,90 €
69,90 €

Näytetty hinta on ensimmäisen vuoden hinta.
Katso tilaustiedot alta.*

189,90 €
179,90 €

Näytetty hinta on ensimmäisten kahden vuoden hinta.
Katso tilaustiedot alta.*